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新世代のバーガークランチラップ 🌮🍔🌮New Rice Burger Crunch Wrap 

新世代のバーガークランチラップ 🌮🍔🌮New Rice Burger Crunch Wrap

新世代のバーガークランチラップ 🌮🍔🌮New Rice Burger Crunch Wrap




今日は前々から業務スーパーで買いだめしていた強力粉を使って何かを作ろうとトイレに入って考えました。
そういえば最近MACの前が渋滞しているためハンバーガーを食べていないことを思い出していたら、頭の中がマックだらけになったのでバーガーを作ろうと思いトイレをでました。
ただ、バンズから作るとなると時間がかかりすぎます。なのでトルティーヤを作ってバーガークランチラップを作ることにしました。

ボウルに強力粉、水、塩、オリーブオイルを混ぜます。生地を1つにまとめ、ラップで包んでから30分間寝かせます。
休ませた後、2つに分割し、両面をフライパンで薄く焼いてトルティーヤを作ります。
トルティーヤの上にバーベキューソースをたっぷり塗り、挽肉から作ったパテ、ご飯、チーズ、ソーセージ、焼いた玉ねぎ、パプリカを重ねます。
トルティーヤを折りたたんで中の具材を包み、カリカリになるまでフライパンで焼いたら、外はサクサク、中はジューシーな新世代のライスバーガークランチラップの完成です。

ご飯の追加により、食べ応え十分です。これは、マックのハンバーガーとは異なる驚きの組み合わせで、満足度の高い食事を楽しむことができます。食べ盛りの高校生や子供のおやつ、お弁当、夜食などに簡単でボリュームたっぷりのライスバーガークランチラップを是非作ってみてください。


トルティーヤ材料
強力粉 100g
水 50ml
塩 小さじ1/2
オリーブオイル 大さじ1

具の材料
ミンチ 150g
玉ねぎ 1個
パプリカ 適量
チーズ 3枚
ライス 茶碗1杯

バーベキューソース材料
豚カツソース 大さじ2
ケチャップ 大さじ1
マヨネーズ 大さじ2
マスタード 大さじ1


New Rice Burger Crunch Wrap 🌮🍔🌮

Today, I decided to get creative with the strong flour I had stocked up from the supermarket.  As I contemplated in the bathroom , it suddenly struck me that I haven't had a good old burger in a while, mainly because the line at the nearest fast-food joint has been unbearable.  With thoughts of McDonald's filling my head 🍟🍔, I decided to craft my burger—yet, making buns from scratch takes too long.  That's when the idea for the Rice Burger Crunch Wrap came to mind!

Here's how you can make this next-gen delight

For the Tortilla:
In a bowl, mix strong flour, water, salt, and olive oil. 
Form the dough into a ball, wrap it in plastic, and let it rest for 30 minutes. 
After resting, divide the dough into two portions and roll them out thinly in a frying pan to make tortillas. 🌮

For the Filling:
Spread a generous amount of barbecue sauce on a tortilla. 
Layer with a patty made from ground meat, rice, cheese, sausages, grilled onions, and bell peppers. 
Fold the tortilla to wrap the fillings, and cook in a frying pan until it's crispy on the outside and juicy on the inside. 🍳

As a result, you'll have a Rice Burger Crunch Wrap that's crispy on the outside, juicy on the inside, and incredibly satisfying due to the addition of rice.  This creation is a delightful departure from the traditional fast-food burger, offering a whole new level of enjoyment.

It's perfect for growing teenagers, kids' snacks, lunch boxes, and late-night munchies.  Try making this easy and hearty Rice Burger Crunch Wrap for yourself! 🤤🍚

Tortilla Ingredients:
100g strong flour
50ml water
1/2 teaspoon salt
1 tablespoon olive oil

Filling Ingredients:
150g ground meat
1 onion
Bell peppers (as desired)
3 slices of cheese
1 bowl of rice

Barbecue Sauce Ingredients:
2 tablespoons pork cutlet sauce
1 tablespoon ketchup
2 tablespoons mayonnaise
1 tablespoon grainy mustard

Enjoy your homemade Rice Burger Crunch Wrap and share the love! 🍔😋👍

 

I'm planning to open a restaurant soon, and I'd appreciate your advice. 😘😘😘
If you come across any dishes in the videos I've posted that you'd like to try, please leave a "like" or a comment. If there are dishes that you enjoy, I plan to add them to our menu. As a token of my gratitude, I'd like to extend an invitation to Japan for you and provide complimentary meals. Please consider participating in this giveaway and let's create an exciting culinary adventure together!


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